Avoinna: ma – pe 7:00 – 17:00

Huoltis

Lasku tai osamaksu

Huoltiksella voit maksaa helposti laskulla tai osamaksulla.

Näkymä auton sivupeilistä iltahämärällä

Valitse lasku, kun haluat maksaa ostoksesi kerralla

Korotonta maksuaikaa 30 päivää

Fixus Lasku tarjoaa sinulle mahdollisuuden hankintojesi maksamiseen helposti ja joustavasti laskulla. Kun valitset maksutavaksi laskun saat aina 30 päivää korotonta maksuaikaa. Lasku postitetaan sinulle kotiin muutaman päivän kuluessa. Tarkistamme henkilötietosi ostoksen yhteydessä ja saat luottopäätöksen heti.

Halutessasi voit myös hakea luottopäätöksen ennakkoon tästä. Laskulla ostaminen edellyttää, että olet yli 18 vuotias, sinulla on vakituinen väestörekisterin mukainen osoite Suomessa ja luottotietosi ovat kunnossa.

Laskun maksaminen erissä

Mikäli laskun summa ylittää 100 euroa, voit halutessasi vielä eräpäivään mennessä päättää maksaa laskun erissä. Erissä maksaminen on joustavaa, sillä voit itse päättää kuinka suuren summan lyhennät kuukaudessa. Minimilyhennys on 10% avoinna olevasta saldostasi.

Erissä maksamisen ohjeet on tulostettu laskusi tilisiirtolomakkeelle.

Otat erissä maksamisen käyttöön toimimalla seuraavanlaisesti:

 

  • Kirjaudu arvato Financen sivustolle (http://omatsivut.arvato.fi/) laskulle tulostetulla käyttäjätunnuksella ja salasanalla
  • Hyväksy osamaksutilin ehdot verkkopalvelussa
  • Maksa vähintään laskulle kirjattu minimisumma eräpäivään mennessä.

 

Kun olet päättänyt maksaa laskusi erissä, saat kerran kuukaudessa tililaskun johon on kirjattu jäljellä olevan luoton määrä, luoton kustannukset sekä uusi minimimaksu. Voit myös tehdä osamaksusopimuksen suoraan korjaamossamme.

Valitse osamaksu, kun haluat maksaa joustavammin

Maksa sinulle sopivissa erissä

Osamaksusopimuksen voit myös tehdä heti korjaamollamme ostohetkellä, jolloin maksat ostoksesi juuri sinulle sopivissa kuukausierissä. Luoton summasta riippuen voit valita maksuajaksi 3 – 24 kuukautta. Kun teet osamaksusopimuksen saat ensimmäiset 30 päivää korottomana. Saat kerran kuukaudessa tililaskun kotiin sovittujen maksuerien mukaisesti. Halutessasi voit maksaa vähimmäiserää suurempia lyhennyksiä tai koko luoton ennenaikaisesti ilman lisäkustannuksia. Yli 2500 euron osamaksutapahtumat edellyttävät käsirahan suorittamista ennen luoton myöntämistä, sekä yli 20 vuoden ikää. Voit hakea luottopäätöksen ennakkoon täältä ja nopeuttaa siten asiointiasi.

 

Osamaksutilin kustannukset ja todellinen vuosikorko

Osamaksutilin avausmaksu: 0,00 €
Luotonhoitomaksu: 2,90 €/kk
Luoton vuosikorko: 19,50 %

Todellinen vuosikorko on riippuvainen avoimesta kokonaissaldosta.

Esimerkki: Kun maksat 400 euron osamaksusopimuksen 4 kuukaudessa, ovat luoton kustannukset seuraavat (laskelma laskettu tasaerin):
Tilinavausmaksu 0 € Kulut yhteensä 21,33 €
Tilinhoitomaksu 11,60 € Maksettava yhteensä 421,33 €
Korot 9,73 € Maksettava kuukausierä 140 €

Esimerkki: Kun teet 1000 € osamaksusopimuksen heti ostohetkellä jonka maksuaika on 12kk tasaerin on kuukausittain maksettava erä 93,82 € ja todellinen vuosikorko 24,93%. Tällöin maksettava kokonaismäärä on 1125,81 €, josta luottokustannusten osuus on 125,81€.