Avoinna: ma – pe 7:00 – 17:00

Huoltis

Palvelut

Huollamme ja korjaamme kaikki automerkit henkilöstömme vankalla kokemuksella. Pitkäaikaiset asiakassuhteet kertovat siitä, että meillä autostasi pidetään hyvää huolta.

Määräaikaishuolto on auton valmistajan asettama huoltovaatimus, joka perustuu joko aika­määreeseen tai saavutettuihin kilometreihin. Määräaikaishuollon tavoitteena on säilyttää auton turvallisuus ja käyttöikä.

Auton ilmastointilaite tulee huollattaa noin kolmen vuoden välein. Säännöllisellä ilmastointihuollolla voit välttää suuremmat, kalliit ilmastointilaite korjaukset.

Öljynvaihto on auton ylläpidon perustoimenpiteitä ja tulisi tehdä autolle ajosta riippuen noin vuoden välein (10000-15000km). Moottoriöljyn tarkoitus on estää moottorin kulumista voitelemalla sitä.

Jarrut ovat yksi auton merkittävimpiä yksittäisiä turvallisuustekijöitä. Jarruhuollossa voidaan vaihtaa jarrupalat, jarrulevyt tai molemmat. Ajantasaisesti vaihdetut jarrupalat säästävät jarruleyjä.

Vialliset tai kuluneet heilahduksenvaimentimet eli puhekielessä iskunvaimentimet heikentävät auton ajo-ominaisuuksia, matkustusmukavuutta sekä pidentävät jarrutusmatkaa. 

Moottorinlämmittimellä esilämmität autosi moottorin kylmällä kelillä. Moottorin esilämmitys vähentää polttoaineenkulutusta ja pakokaasupäästöjä sekä lisää auton käyttömukavuutta.

Katsastuspalvelussa autosi kunto tarkastetaan, ja vastaamme siitä, että auto on hyväksyttävässä katsastuskunnossa. Palvelulla on tarkoitus kartoittaa ja halutessasi myös korjata ennakkoon mahdolliset viat, jotka johtaisivat auton hylkäämiseen tai jopa ajokieltoon katsastuksessa.

Huoltikselta löydät myös auton koriin ja muihin rakenteisiin palvelun. Oli sitten kyseessä pieni parkkipaikka kohu tai suurempi kolari, ammattimaiset autokorinkorjaajamme palauttavat autosi ajoturvallisuuden.

Tuulilasivauriot ovat tavanomaisimpia korjaus­kohteita autossa. Etenkin keväisin nastoja ja hiekoitussepeliä lentää teillä, joista tuulilasiin syyntyy ns. häränsilmä. Tuulilasin korjaus suoritetaan Huoltiksella odottaessa ja kestää noin puoli tuntia.

Huoltis myy, vuokraa ja asentaa opetuspolkimet Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Huoltikselta voit joko vuokrata opetuspolkimen tai ostaa omaksi opetuspoljin paketin. Hintaan sisältyy polkimen lisäksi asennus, lisäpeili, opetuskolmio ja polkimen irrotus.

Voit jättää toiset renkaat Huoltikselle myös säilytykseen vaihdon yhteydessä. Rengashotellimme hinta on kiinteä 129 € / kausi ja sisältää myös renkaanvaihdon, pesun, vakuutuksen ja kuntotarkastuksen.

Huoltis numeroina

0
työntekijää
0
toimipistettä
0
tehtyä työtä vuonna 2022

Varaa aika

    Lomakkeella voit varata huoltoajan autollesi sinulle sopivimmasta toimipisteestä. Voit myös soittaa suoraan valitsemaasi toimipisteeseen.

    Meiltä löydät suurimpien autovalmistajien sähköiset huoltokirjat. Käytössämme on mm. Audi, BMW, Ford, Mazda, Mercedes-Benz, Skoda ja Volkswagen.