Avoinna: ma – pe 7:00 – 17:00

Huoltis

Yritys

Autoalalla niin korjauksen, huollon kuin myynninkin ylle on pitkään langennut varjo, peittäen näkyvistä asiakkaan osaamatto­muuden ja siitä hyötymisen. Meillä tämä varjo vaihtuu valoksi ja toimintamme on kaikille läpinäkyvää. Olemme ratkaisu asiakkaillemme kaikissa auton omistamiseen liittyvässä liittyvissä ongelmissa.

Samoin kuin autoilija tarvitsee itselleen ajokortin ja vakuutuksen, hän tarvitsee autolleen huolenpitoa, sekä varmuuden auton turvallisuudesta, ulkonäöstä ja niiden ylläpidosta. Sitä varten me olemme olemassa. Teemme huollot ja korjaukset avoimesti, asiakkaan päätöksellä joko nyt tai myöhemmin – aina toimivimman lopputuloksen mukaisesti.

Toimintamme juuret ulottuvat 90-luvun alkuun, jolloin ensimmäinen toimipiste perustettiin Malminkartanoon. Toimimme pitkään yhden toimipisteen voimin, kunnes laajensimme toimintaamme Tapanilaan, Suomenojalle sekä Vantaanportin alueelle. Nykyisin palvelemme Konalassa, Pitäjänmäellä, Suomenojalla, Tapanilassa sekä Lohjalla.

Kaikki toimipisteemme kuuluvat Fixus-korjaamoketjuun, joka kattaa koko Suomen. Fixus-ketjun korjaamot käyttävät huolloissa ja korjauksissa laadukkaita, alkuperäistä vastaavia merkkivaraosia. Auton valmistajan antama takuu säilyy, kun huollot suoritetaan valmistajan ja maahantuojan huolto-ohjelman mukaisesti huomioiden Suomen olosuhteet.

Työllistäjänä tarjoamme tekijöillemme pysyvyyttä sekä paikan, jossa kehittyä muuttuvan alan mukana. Paikan, jossa tuetaan osaamisen kasvattamista sekä muilta oppimista matalalla kynnyksellä. Emme ole osaajillemme vain työpaikka, vaan se oikea työpaikka.

Team-5.jpg

John Doe

Software Engineer

Mekaanikko seisoo valkoisen auton edessä huoltohallissa

John Doe

Software Engineer

Mekaanikko seisoo huoltohallissa jakoavain kädessä

John Doe

Software Engineer

John Doe

Software Engineer

Turvallisuutta, rauhaa ja luottamusta

Ota yhteyttä

Nopeaa, monipuolista ja joustavaa palvelua suuren organisaation eduilla.